Assortiment
Foto
Nieuws kan leuk, verdrietig, mooi, ontroerend of vervelend zijn. Wij willen het graag met u delen. Wilt u een reactie plaatsen dan mag u dat aan ons mailen en wij zorgen ervoor dat het bij het juiste artikel geplaatst wordt. Heeft u zelf iets wat u met ons wil delen, dan mag u dit ook mailen naar:

info@doodgewonewinkel.nl
Onderwerp: nieuws- (en dan het onderwerp)
Regionale muziek veel gedraaid bij uitvaarten

  08-06-2016  

Regionale muziek doet het goed bij uitvaartplechtigheden. Uitvaartorganisatie Monuta heeft een overzicht gemaakt van de meest gedraaide muziek bij uitvaarten. Opvallend is dat in bepaalde regio’s vaak gekozen wordt voor muziek uit de eigen omgeving. De meest gedraaide regionale nummers zijn: Amsterdam: Er is een Amsterdammer doodgegaan - John Kraaijkamp Den Haag: Geef mij maar nasi goreng - Wieteke van Dort (Tante Lien) Groningen: 't Het nog nooit zo donker west - Ede Staal / De Roos – Wia Buze Friesland: In part fan dy - Marcel Smit & Gerbrich fan Dekken / Oktoberlân - Gurbe Douwstra Limburg: Kiék nog eine kiër um - Frank Donders / ‘t Kapelke – Harry Bordon Time to say goodbye nummer 1 Time to say goodbye van Andrea Bocelli en Sarah Brightman is nog altijd de nummer 1 in...

Lees meer

Zes jaar gevangenis voor (uitvaart)inbrekers

  07-06-2016  

De rechtbank heeft forse gevangenisstraffen opgelegd aan drie mannen die inbraken bij mensen die naar een rouwbezoek of uitvaart waren. De mannen lazen rouwadvertenties en wisten zo waar en wanneer ze moesten toeslaan, dat meldt Rechtennieuws.nl. De rechtbank rekent het de mannen zwaar aan dat ze toesloegen tijdens deze voor hun slachtoffers toch al zo zware periode. De slachtoffers is daardoor erg veel leed toegebracht. Een 25-jarige man uit Beekbergen kreeg een celstraf van 6 jaar opgelegd. De andere twee verdachten uit Apeldoorn kregen een celstraf van respectievelijk 40 en 18 maanden.

Lees meer

Vos met jong op graf begraafplaats Wildervank

  01-06-2016  

Vos met jong op graf begraafplaats Wildervank  Geplaatst: 1 juni 2016 Omdat de redactie van Uitvaart.Com de foto van een vos met een jong op een begraafplaats in het Groningse Wildervank zo mooi vindt delen wij deze graag met u. De foto is geplaatst op het Twitteraccount van @aedewinter, landschapsbeheerder in Groningen.

Lees meer

Drie doden bij vechtpartij op begraafplaats Moskou

  16-05-2016  

Bij een massale vechtpartij tussen rivaliserende etnische bevolkingsgroepen op een begraafplaats in Moskou zijn drie doden en twaalf gewonden gevallen, dat meldt de Telegraaf. De mensen vielen elkaar tijdens een begrafenis aan omdat ze onenigheid hebben over wie lucratieve diensten mag uitvoeren op de begraafplaats. Op een film die op internet circuleert is te zien hoe tientallen mensen met staven en scheppen de begraafplaats op rennen. De politie wordt verweten dat ze veel te laat ingreep waardoor er veel slachtoffers vielen tijdens de geweldsuitbarsting.

Lees meer

As moeder per ongeluk verkocht op de rommelmarkt

  10-05-2016  

Een vrouw uit Limburg heeft het afgelopen weekend een oude dokterstas verkocht met daarin de as van haar overleden moeder. De vrouw was helemaal vergeten dat de as in de dokterstas zat, dat meldt 1L. De vrouw realiseerde zich een dag na de rommelmarkt pas dat ze met de dokterstas ook de as van haar moeder had verkocht. Via Facebook wist ze de koopster van de tas uiteindelijk weer te achterhalen en kon ze de as gelukkig toch weer mee naar huis nemen.

Lees meer

 
Algemeen
Home       
Vragen
Privacy
Voorwaarden
Contact
 
 
Betalingsmogelijkheden
iDeal
Overboeking vooraf
Ophalen
Betalen bij ontvangst
 
 
©2015 Doodgewone Winkel
Webdesign: Webton.nl