Assortiment
Leren heren armband
Leren heren armband
0 Review | Review toevoegen
Prachtige armband van leer

Artikelnummer

VALEHE armband

€ 45,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Materiaal: RVS
Zelf vullen: Ja
 

Beschrijving

Asarmband Heren leren band

Onze Asarmband Heren leren band, is een fraai ontworpen assieraad dat een echte aanrader is voor heren en jongemannen. Een fraaie designers edelstalen as armband, in een schitterende uitvoering. De stoere look dankt deze as armband, aan de fraaie leren band. De leren armband, is veel gevraagd onder de (jongere) mannen. Het sieraad kunt u aan de zijkant vullen en vastdraaien met het schroefje.
Een rouwperiode is een moeilijke tijd en met deze as armband, heeft u altijd een tastbare herinnering waarmee u die speciale momenten met uw dierbare kunt herdenken. Deze schitterende edelstalen as armband, laat zich fraai aan de onderkant graveren. Veel gevraagd zijn de naam of datum van uw geliefde. Deze staan dan voor eeuwig aan de onderkant van as armband gegraveerd.

Kenmerken Asarmband Heren leren band

Deze designers as armband is gemaakt van roestvrijstaal, ofwel chirurgisch staal, en heeft daardoor een prachtige schittering. Het roest niet waardoor het altijd zuiver en mooi blijft. De afmetingen van het sieraad zijn 220 x 20 x 5 mm en het weegt 18 gram.Bestelnummer: VALEHE armband

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 
Algemeen
Home       
Vragen
Privacy
Voorwaarden
Contact
 
 
Betalingsmogelijkheden
iDeal
Overboeking vooraf
Ophalen
Betalen bij ontvangst
 
 
©2015 Doodgewone Winkel
Webdesign: Webton.nl